Tot continutul site-ului, imaginile, textele, vizualurile, produsele si informatiile prezentate pe www.florilecezarei.ro sunt proprietatea companiei SC ATELIER CORNESCU SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare autoritatilor.

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte decoratiuni de pe site pot fi achizitionate telefonic la numarul de telefon 0740 033 101 sau prin email la adresa comenzi@florilecezarei.ro. Comanda pe mail va fi confirmată prin mail sau telefonic de către Florile Cezarei. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email sau telefonic, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. Florile Cezarei nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.
In baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, produsele comercializate pe www.florilecezarei.ro beneficiaza de garantie, cu exceptia produselor perisabile – flori, plante. Florile Cezarei ofera garantie de 4 zile pentru mentinerea prospetimii florilor dar numai in conditiile in care se respecta regulile de intretinere mentionate pe eticheta produsului. Florile Cezarei va raspunde la orice solicitare de garantie doar daca produsul returnat este
intact si insotit de actele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului. Solutionarea garantiei se face in termen de 14 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri, sau sunt returnate incomplete sau fara actele doveditoare ale achizitiei.

In pagina fiecarui produs vei regasi fotografia, specificatiile si descrierea fiecarui produs in parte. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat. Florile Cezarei nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografii.

Produsele care contin flori sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere. Florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Si plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site.

Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente de flori difera in functie de sezon, sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. În acest caz te vom contacta pentru acord. Frunzisul si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara.Daca nu reusim sa te contactam, vom considera ca avem acordul tau.

Modificarea sau anularea comenzii se poate face in scris, la adresa de email comenzi@florilecezarei.ro cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare. In cazul anularii comenzii cu respectarea termenului mentionat, Florile Cezarei garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 14 zile de la sesizare. In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, Florile Cezarei returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 14 zile de la cerere.

Pentru comenzile ce depasesc 500 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 50% din valoarea comenzii. Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna – florile si plantele sunt produse perisabile.

Florile Cezarei nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de ofilirea produselor ca urmare a prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare
survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa. In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata. Florile Cezarei nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

Toate preturile afisate pe www.florilecezarei.ro sunt finale si contin TVA. 20%.

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.